ingilizcefinans ana sayfa   ana sayfa   hakkımızda   reklam   iletişim
ARDA Tercüme, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri | www.ingilizcefinans.com
 
     
               
   
 
 
YABANCI BASINDAN
 
İngilizce Dersleri
 
ÖĞRENCİ KÖŞESİ
 

About Myself - Hakkımızda


Sami Uslu:

 

Darüşşafaka Lisesi ve İ.Ü. İktisat Fakültesi mezunudur. Sakarya Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır.  ABD- Newyork merkezli Irving Trust Co. Bankasında  uluslararası bankacılık eğitimi gördü. Uzun yıllar banka müfettişliği ve ust düzey yöneticilik yaptı. Türkiye’de faaliyette bulunan bir Amerikan bankasında Genel Müdür Yardımcısı oldu. Ayrıca, borsa aracı kurumu, faktöring ve leasing şirketlerinde genel müdürlük görevlerini yürüttü.

 

İngilizceye kitap çevirileri yaptı. “Kolay Yoldan İngilizce” adlı İngilizce ders  kitabı piyasaya çıktı. “Değişmeyen Gündem Ekonomi” ve “Uluslararası Bankacılık” konulu kitapları basıldı.

 

Uslu, Bankacılık ve finans konularında İngilizce ve Almanca tercümeler yapmaktadır. Halen, bir kamu üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.  

 

 Elif Uslu

 

İstanbul doğumlu olup, İstek Vakfı Özel Kemal Atatürk Lisesi ve İ.Ü. İktisat Fakültesi mezunudur.Ayni okulda Yüksek Lisansını yaptıktan sonra, ,şu anda doktora çalışmalarınının tez aşamasını  yürütmektedir.

 

Ekonomi İngilizcesi konularında tercüman-mütercimlikte uzmandır.

 
 

© Copyright 2024 ingilizcefinans.com, Her hakkı saklıdır.

Sitemizde yayınlanan içerikler bilgi niteliği taşımaktadır. Bu bilgilerin kullanımından kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluk kullanan şahıslara aittir.

ana sayfa | hakkımızda | reklam | iletişim